Domokos-Szabolcsy, ÉvaAlshaal, Tarek Ali Ahmed IbrahimElhawat, Nevien AdelKovács, ZoltánKaszás, LászlóBéni, ÁronKiss, Attila2024-11-042024-11-042024Plants-Basel. -13 : 21 (2024), p. 1-22. -(cikkazonosító)3100-. -Plants-Basel. - 2223-7747. - 2223-77472223-7747https://hdl.handle.net/2437/381636Enhanced Oligopeptide and Free Tryptophan Release from Chickpea and Lentil Proteins: A Comparative Study of Enzymatic Modification with Bromelain, Ficin, and Papainfolyóiratcikkopen access articlehttps://ebib.lib.unideb.hu/ebib/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+BIBFORM125353AgrártudományokÉlelmiszertudományokhttps://www.mdpi.com/2223-7747/13/21/3100Szerzőhttp://dx.doi.org/10.3390/plants132131002024-11-04