2008-11-202008-11-209633369029http://hdl.handle.net/2437/20516A könyv a vendéglátás tevékenységét a vállalkozás oldaláról közelíti meg: a tanulók a szakképesítés birtokában vállalkozásra kész és alkalmas szakemberként jelennek meg a munkaerőpiacon. Világosan és áttekinthetően ismerteti a vendéglátó üzlet nyitását megelőző tevékenységeket, a környezetvédelmi és munkavédelmi szempontokat, az üzlet létrehozásához szükséges engedélyeket, a raktározás, tárolás körülményeit, higiéniai követelményeit, az értékesítés módjait, formáit, a munkaszervezés feladatait, valamint a rendezvény fogalmát, típusait, megszervezésének elemeit. A Mellékletben szemléltető anyagok szerepelnek, pl. jogszabályok, nyomtatványok, kategóriába sorolási feltételek stb.9633369029http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibDEK00625147bibDEK00625147