2008-12-172008-12-179639379514http://hdl.handle.net/2437/69165"Kinek ajánlom ezt a könyvet? Természetesen mindenkinek, aki szeret jót enni, s hozzá jó borokat inni - hiszen az étel és a bor a gasztronómiában elválaszthatatlanok. Rossz borválasztással agyoncsaphatunk egy ételt, s ez igaz fordítva is: a rosszul elkészített étel elronthatja a jó bor élvezetét. Csak az álljon a tűzhely mellé, aki ezt játékos kedvvel és szívesen teszi családja, barátai, vendégei tiszteletére, örömére." (Zámbó Tibor mesterszakács) Csak az álljon a tűzhely mellé, aki ezt játékos kedvvel és szívesen teszi családja, barátai, vendégei tiszteletére, örömére." (Zámbó Tibor mesterszakács)9639379514http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibFSZ1076860bibFSZ1076860