Kiss, VirágKiss, Sára2016-11-022016-11-022016http://hdl.handle.net/2437/231512Az egészség mindenki számára kiemelkedő érték, hiszen hiányában az életminőség is csökken. A rohamosan terjedő civilizációs betegségek, az élelmiszerallergiák egyre több embert érintenek, s ezáltal egyre többen érzik az egészséges életmód fontosságát. Hazánkban, az utóbbi években óriási fejlődést észlelhetünk az egészségtudatosság terén. Egyre több étterem nyílik ennek jegyében, azonban a fogyasztók még nincsenek felkészülve teljes mértékben a befogadásukra. Szakdolgozatomban arra keresem a választ, hogyan gondolkodnak az általam elért válaszadók az egészségtudatosságról, valamint mennyire tartják fontosnak, hogy az éttermi étkezéseiknél is odafigyeljenek egyéni igényeikre.51huNevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 MagyarországNevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 MagyarországEgészségfogyasztásegészséges életmódEgészségtudatosság az étlapokonHealth Awareness on the Restaurants' MenuesDEENK Témalista::Társadalomtudományok