Zurbó, ZsófiaFodor, Gergő Tamás2021-11-182021-11-182021http://hdl.handle.net/2437/324941A szakmai gyakorlatomat a Silvestris & Szilas Kft-nél, mint minőségirányítási asszisztens végeztem el. A cégnél a Minőségirányítási és termékvédelmi felelős munkájába tekinthettem be. A dolgozatomat két témában készítettem el. Egyrészt az illóolajok élelmiszeripari felhasználása és mikrobiális hatásának potenciáljára, másrészt a Silvestris & Szilas Kft. irányítási rendszerének értelmezésére irányult. Az általam készített táblázatok és diagramok prototípus jellegűek, egy naprakész rendszer jóváhagyását a vezetőségnek kell jóváhagynia.Termékkör a Kft. esetében az illóolajok, amelyek természetes alapanyagokból előállított termékek. Az egészséges életmód és a természet adta erőforrások fenntartható kihasználása iránti társadalmi igények, alapvető fontosságúak. Az erőforrások rendelkezésre állnak, a piaci igényeknek, illetve a hatósági követelmények figyelembevételével. A termékek biztonsága, versenyképessége mellett a természet védelme is folyamatosan teljesül.30huminőségirányítási rendszerüzletfolytonossági tervveszélyelemzésillóolajA Silvestris & Szilas Kft. új telephelye irányírási rendszerének kiépítéseDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány