Sipos, PéterParaicz, Tímea2014-04-242014-04-2420142014-04-24http://hdl.handle.net/2437/190393A dolgozat tartalmazza, hogy milyen élelmiszer-biztonsági veszélyek jelentkeznek a húsipari termékeknél, azon belül is a csirkehús előállításánál. Továbbá tartalmazza egy brojler csirke nevelő telepein vett minták Szalmonella eredményeinek összevetését a vágást követően az ott nevelt csirkék húsában észlelt Szalmonella eredményeivel. A diplomamunkában még sor kerül ugyanezen vágóhíd takarítási, fertőtlenítési kísérleteinek lefolytatásának menetére, és azok elemzésére. A dolgozat tartalmazza még a ezen információk összegzését, és a levont következtetéseket.49husalmonellavágóhídmikrobiológiabroilerEgy vágóhíd tisztítási és fertőtlenítési hatékonyságának vizsgálata, Salmonella alakulása a brojler csirkébenDEENK Témalista::Biológiai tudományok