Jevcsák, SzintiaLőrincz, Lívia Eszter2020-11-122020-11-122020http://hdl.handle.net/2437/298375Szakdolgozatomban természetes és mesterséges hozzávalókkal dúsított gluténmentes pogácsák készítésével foglalkoztam. Természetes dúsítóanyagaim a spirulina, a kurkuma, a céklapor, a petrezselyem, a fahéj és a bacon voltak. Mesterséges dúsítóanyagaim folyékony és gél állagú mesterséges színezékek és aromák voltak. Kérdőív formájában felmértem a gluténmentes diétát követők igényeit. Megvizsgáltam a gluténmentes termékek piaci jellemzőit gyártói oldalról.74 oldalhupogácsadúsításgluténmentes termékekgluténmentes diétaDúsított gluténmentes pogácsák készítése és a gluténmentesen diétázók igényeinek felméréseDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány