Peles, Ferenc ÁrpádMolnár, Rita2015-10-292015-10-292015-10-29http://hdl.handle.net/2437/217459A szakdolgozatom központi témája egy olyan élelmiszer bemutatása, melyet nap, mint nap fogyasztunk, s amely nélkül az élet elképzelhetetlen. Ez a nélkülözhetetlen élelmiszerünk a víz, melynek ellenőrzése szigorú szabályok szerint történik. A vizet nemcsak, mint élelmiszert tartjuk számon, de számos kedvező élettani hatással is rendelkezik, mint például létfontosságú szerepet játszik a vér összetételében, a vérkeringésben, illetve a testhőmérsékletet is kedvezően befolyásolja. Ezenkívül a víz felhasználása az élet számos területén szükségszerű, fontos az ipari- és mezőgazdasági termelésben, valamint egyéb területeken is.51huNevezd meg! - Ne add el! 2.5 Magyarországivóvízkémiaimikrobiológiai vizsgálat NyírbátorA nyírbátori ivóvíz vizsgálata kémiai és mikrobiológiai paraméterek alapjánDEENK Témalista::Környezettudományok