Babka, BeátaSzilágyi, Dániel Antal2019-10-282019-10-282019http://hdl.handle.net/2437/275197A szakdolgozati témám a házilag készült kenyerek és az ehhez kapcsolódó fogyasztói szokások vizsgálata volt. A felméréshez kérdőívet készítettem, melyet diagramokkal értékeltem ki. Szerettem volna bővebb képet kapni arról, miként vélekednek a fogyasztók egy ilyen jellegű termékkel kapcsolatban és vajon felvehetik-e a versenyt egy bolti kenyérrel az általam készített termékek. A kenyereket különböző búza és rozslisztekből készítettem, illetve az alapvető célom, a felhasznált fehér és teljes kiőrlésű lisztek házi kenyérsütésre való alkalmasságának vizsgálata volt. Összességében elmondható, hogy kutatásom során arra kerestem a választ, hogy milyen a megítélése a mai felgyorsult világban az otthon sütésnek, illetve milyen fogyasztói szokások jellemzik a mai kenyérfogyasztást.52hulisztkenyérsütésbúzarozsHázilag készített búza és rozskenyerekkel kapcsolatos fogyasztói szokások vizsgálataDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány