Hevessy, GáborSoboslay, Dora2013-10-282013-10-282013-10-282013-10-28http://hdl.handle.net/2437/174497Szakdolgozatom az IKON étterem sikerességét vizsgálja a vendéglátás új trendjein keresztül. Az IKON étterem mindössze egy év alatt Debrecen legsikeresebb étterme lett, amelyet 2013 nyarán a Népszabadság Top 50 legjobb étterem alapján a vidék legjobb éttermének választották. Vizsgálataimat a gasztronómiai újításokon keresztül elemeztem. A vizsgált étterem degusztációs menüje alapján kívánom bemutatni az étterem sikerességének okát, valamint azt, hogy a vidék megismerte és elfogadta-e már ezt az újítást.58huvendéglátásgasztronómiaIKONétteremA gasztronómiai újítások hozzájárulása az IKON étterem sikeréhezThe approval of gastronomic innovations for the succes of the IKON restaurantDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány