2008-12-222008-12-229633694906http://hdl.handle.net/2437/76192Szakértelem, szenvedélyesség, szeretet - e három szó jellemzi leginkább a színes fotókkal, illusztrációkkal bőségesen díszített kötetet. A vessző elültetésétől a bor pohárba töltéséig a szerzők - akik Csopakon maguk is vincellérek, szőlő- és borgazdák - végig kísérik a szőlő termesztésének és a bor készítésének útját, emellett megismertetik az olvasót a világ szőlészetével és borászatával. E háttér segítségével a magyar bor helyét is el tudjuk helyezni a világban. A könnyű eligazodást a könyv jól tagolt fejezetei segítik. Megismerkedhetünk a borkülönlegességekkel, a borkóstolással, a kulturált fogyasztás szokásaival, valamint a világ leghíresebb termőhelyeivel is.9633694906http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibDEK00570601bibDEK00570601