2008-11-202008-11-209639562122http://hdl.handle.net/2437/22507Napjainkban az emberek többsége a húst tekinti első számú főételnek, az ebéd vagy a vacsora legfontosabb részének. A zöldségek fogyasztása sajnos háttérbe került, annak ellenére, hogy nemcsak egészségesek, de finoman ropogósak, ragyogó színben pompáznak és változatos ízűek. Megtudhatja, hogyan csempészhet minél több zöldséget az ízletes főfogásokba, a főfogások közti csemegékbe és az előételekbe.Megismerhet 240 egyszerűen elkészíthető, mégis ízletes receptet.A zöldségkalauzból pedig az egyes zöldségféleségek jellemzőiről, tárolásáról, tisztításáról és feldolgozásáról olvashat.9639562122http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibDEK00635028bibDEK00635028