2008-11-282008-11-289639305014http://hdl.handle.net/2437/37037Egy könyv azoknak, akik a vakáció ideje alatt is saját maguk főznek: Skandináviától a Földközi-tenger partvidékéig a célországra jellemző, télen-nyáron beszerezhető élelmiszerek teljes tárháza. 30 olyan étel, aminek elkészítéséhez csupán egyetlen főzőlapra vagy tálra lesz szükségünk. Az élelmiszerek kiválasztásánál segítségünkre lehet egy rövid ismertető a fűszernövényekről, valamint a borokról, továbbá hasznos tanácsokat találunk a halak és a tenger gyümölcseinek elkészítéséről is. Hat gyakran felkeresett ország nyelvén íródott négyoldalas bevásárlási szótár könnyíti meg a piaci vásárlást.9639305014http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+436497436497