2008-11-182008-11-189639485276http://hdl.handle.net/2437/15832A nyár beköszöntével kezdetét veszi a régen várt grillszezon. Mégis, nem egyszer kedvünket szegi, ha a sütőroston a megszokott kolbászokat és húsokat látjuk. A könyvünkben található receptekkel bebizonyítjuk, hogy készíthetünk kolbászból különleges kolbásznyársat, vagdaltból grillroládokat, roston és nyárson zamatosra pácolt sertés-, bárány- és szárnyashúsokat, finom halakat. Nem feledkeztünk meg a vegetáriánus ételekről és a fűszeres mártásokról sem. Bebizonyítjuk receptjeinkkel emellett azt is, hogy a grillszezon nem ér véget az utolsó nyári napokkal, hanem elektromos grillel, lávakővel, grillezős sütővel télen, a meleg lakásban is folytatható.9639485276http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+000002621307000002621307