Popovics, Péter AndrásLovas, Dávid2019-04-292019-04-292019-04-26http://hdl.handle.net/2437/266396Diplomadolgozatom témájául Debrecen és környéke hús- és hústermék fogyasztásának elemzését választottam. A Nádudvari Élelmiszer Kft. bevonásával és együttműködésével szeretném bemutatni a vállalatot és a magyar fogyasztók szokásainak alakulását. A lehető legpontosabb eredmények megismerése érdekében kérdőíves felmérést folytattam Debrecen és a környékén élők körében. A választott témám aktualitását és jelentőségét az is alátámasztja, hogy az elmúlt években tapasztalható egy olyan irányzat, minek okán a táplálkozás és az élelmszirek, továbbá élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos kérdések is előtérbe kerültek. A témaválasztásom alkalmával számomra fő szempont volt, hogy olyan témakört vizsgáljak meg, amely hatással van a mindennapi életünkre, az életmódunkra és az egészségi állapotunkra. A diplomadolgozatom témája elsődlegesen a sertéshúshoz kapcsolodó fogyasztói szokások és attitűdök elemzésére irányul, mely a táplálkozásmarketing része.63husertéssertéshúsNádudvarfogyasztóNádudvari májashústermékA Nádudvari májas megítélése a Debrecen és környékén élő fogyasztók körébenDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány