2008-11-232008-11-239789636844141http://hdl.handle.net/2437/29070Egyszerűen fűszerezzünk rafináltan! A szerecsendió a burgonyapüréhez illik, ahogy a fahéj a szilvához... de miért ne fűszerezhetnénk egyszer másképp? Ez nem jelenthet problémát, ha a legjobb ínyencreceptek közül választhatunk. Próbáljuk ki a meleg uborksalátát mentás joghurttal, a szerecsendiós csirkét mazsolával vagy a garnélát korianderes-kókuszos mártással. A desszertek sáfránnyal, fahéjas portóival vagy zöldciztromlével finoman ízesítve szintén ellenállhatatlanok. A tömör, áttekinthető fűszerismertető é s a szerző sok tippje és trükkje garantálja a biztos sikert, az örömteli főzést és étkezést.9789636844141http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibDEK00677882bibDEK00677882