Sipos, PéterTakács, Péter2008-01-212008-01-2120072008-01-21http://hdl.handle.net/2437/3284Napjainkban az élelmiszer-biztonságnak nagy jelentősége van, mivel mára a társadalmi és piaci elvárások nem csak a termékek mennyiségére, hanem még inkább a minőségére fókuszálnak. Érthető tehát, hogy világszerte és az Európai Unióban (így hazánkban) is a jó minőségű élelmiszerekkel való kiszolgálás az érdeklődés középpontjába került. A fogyasztók által támasztott jogos elvárás tehát, hogy a vásárolt élelmiszer ne káros, hanem jótékony hatású legyen egészségünkre.45 p.3311956 bytesapplication/pdfhuélelmiszerbiztonságélelmiszer szabványAz IFS-rendszer alkalmazásának értékelése a Vitasütő Kft. egy termékének bemutatásán keresztülEvaluation of the application of IFS system on a selected product of Vitasütő Kft.DEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány