2008-12-192008-12-199632429699http://hdl.handle.net/2437/72149"Ez a sokoldalú szakácskönyv remek recepteket kínál, amelyek nem tartalmaznak migrént kiváltó hozzávalókat, ugyanakkor ínycsilandóak és ízletesek. A bevezető fejezetek ismertetik a legalapvetőbb tudnivalókat a migrénes rohamokról és megelőzésük módjáról, ami a migrénesek nélkülözhetetlen kézikönyvévé teszi ezt a kötetet."Dr. Fred SheftellAz Amerikai Fejfájás Társaság elnöke-Mit kell tudni a migrénről? A migrén diagnosztizálása; az egyéni étrendi és egyéb kiváltó okok felismerése és kiküszöbölése-Receptek minden napra: az előételtől a desszertig, hétköznapi és vendégváró fogások-Minden recepthez táblázat, amely mutatja, hogy az étel mely migrénkiváltó anyagoktól mentes és mennyi a tápértéke-Továbbá: elkészítési és táplálási tippek, változatokMichele Sharp, A Kanadai Migrén Társaság kommunikációs és fejlesztési részlegének igazgatója, szinte egész életében a nonprofit szektorban tevékenykedett. Migréneseket segít abban, hogy jobban megértsék tüneteket, a kiváltó okokat, és képesek legyenek csökkenteni vagy kiküszöbölni a fájdalmas rohamokat.9632429699http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibFSZ1157342bibFSZ1157342