Kóródi, MártaKovács, Zsuzsanna2024-06-182024-06-182024-05-01https://hdl.handle.net/2437/373334Záródolgozatom témája a vendéglátás, azon belül is a catering megvalósulása az Egyesült Nemzetek Szervezete Menekültügyi Főbiztosság (United Nation High Commision of Refugees) (továbbiakban UNHCR) kiválasztott helyszínén az innováció és a fenntarthatóság jegyében. A dolgozat készítése során arra keresem a választ, hogy a tevékenység a gyakorlati helyem milyen eszközökkel, módszerekkel és marketing technikákkal próbál a piaci versenyben élen maradni. Megvizsgálom, hogy a 2023-as trendeknek milyen szinten felel meg az üzleti rendezvényszervezés és azon belül is a catering szolgáltatás az innováció és fenntarthatóság jegyében.27hucateringvendéglátásturizmusinnovációCatering tevékenység az UNHCR-ben az Innováció és Fenntarthatóság jegyébenCatering processes at UNHCR in terms of Innovation and SustainabilityKözgazdaságtudományHozzáférhető a 2022 decemberi felsőoktatási törvénymódosítás értelmében.