Takács, KrisztinaVégh, RitaMednyánszky, ZsuzsannaHaddad, JosephAllaf, KarimDu, MuyingChen, KeweiKan, JianquanCai, TianMolnár, Péter IstvánBársony, PéterMaczó, AnitaZalán, ZsoltDalmadi, István2025-01-172025-01-172025Applied Sciences-Basel. -15 : 2 (2025), p. 1-32. -(cikkazonosító)884. -Appl. Sci.-Basel. - 2076-3417. - 2076-34172076-3417https://hdl.handle.net/2437/385492New insights into duckweed as an alternative source of food and feed: key components and potential technological solutions to increase their digestibility and bioaccessibilityfolyóiratcikkopen access journalopen access articlehttps://ebib.lib.unideb.hu/ebib/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+BIBFORM126848AgrártudományokÉlelmiszertudományokhttps://www.mdpi.com/2076-3417/15/2/884szerzőszeerzőhttp://dx.doi.org/10.3390/app150208842025-01-17