Füzesi, IstvánTréki, Gyula2015-04-292015-04-292015-04-27http://hdl.handle.net/2437/211732Szakdolgozatom során első lépésként kitértem a témát felölelő szakirodalmi bázis feldolgozására. Ezután bemutattam a Fűszer Kft. működését biztosító rendszerek együttesét. Vizsgálatom első állomását a vállalat irányítási rendszerének feltérképezése képezte. Következő lépést az élelmiszer-biztonság szavatolására szolgáló HACCP rendszer analízise jelentette. A nyomon követhetőség szempontjából lényeges 2 alrendszert (vonalkód és RFID) is részletesen taglaltam. A vállalat működését segítő és összhangba hozó ERP rendszert is megvizsgáltam. A kapott eredmények tükrében levontam a következtetéseimet a Kft-nél működő élelmiszerbiztonsági rendszerrel kapcsolatban.41huCC0 1.0 Universalélelmiszer-biztonságinformatikanyomonkövethetőségHACCPAz élelmiszer-biztonság támogatása modern informatikai eszközökkelSupport of the food safety with modern informatics devicesDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány