Diósi, GerdaGyugos, Bence2020-11-172020-11-172020-10-20http://hdl.handle.net/2437/298566Azért választottam, ezt a témát, mert a sütés mindig is közel állt a szívemhez. Rengeteget sütök születésem óta, szinte kicsi korom felét a konyhában töltöttem. Szerettem volna ezáltal egy olyan élelmiszert készíteni, ami nem csak finom, de mellette a beltartalma is hozzájárul az egészséghez, egészségmegőrzéshez. Az általam használt fűszerek mindegyike megtalálható bármelyik konyhában és ezek remek tulajdonságaira már réges-régen felfigyeltek. A fűszerek is nagyon közel állnak hozzám, szeretem gondozni a konyha kertünket, így ezekből a kiinduló pontokból elég nyilvánvaló volt valami sütéssel és fűszerekkel összehozható témára esik a válsztásom.38huropikrékerfűszerRopi és kréker fűszeres dúsításaiDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány