Vargáné Csobán, KatalinSztancsik, Ádám2021-10-222021-10-222021-10-21http://hdl.handle.net/2437/323383A dolgozatban a debreceni nemzetközi éttermekkel foglalkozik. Megismerjük a magyar, illetve a külföldi jellegzetességeket. Ismertetem az egészséges étkezés és az ételintoleranciákkal kapcsolatos információkat. A debreceni gasztronómiai fesztiválokról is szó esik. A kutatásom része feltárni a jelenlegi problémákat az éttermek világában és arra megoldásokat, javaslatokat találni. Piaci rés vizsgálata és elemzése Debrecenben. A debreceni gasztronómiai fesztiválok és a nemzetközi éttermek közös lehetőségeire is kitérek.42hugasztronómiaDebrecennemzetköziNemzetek gasztronómiája DebrecenbenPiaci rés kutatása az éttermek világábanGastronomy of nations in DebrecenDEENK Témalista::Kultúratudomány