2008-11-242008-11-249789639759268http://hdl.handle.net/2437/30027Tartalom:1. A gyümölcs – az emberiség állandó kísérője2. Gyümölcsléfogyasztás az Európai Unióban 3. A gyümölcsöskert4. A gyümölcs5. A gyümölcsök előkészítése6. Lényerés7. A gyümölcslé cukortartalmának meghatározása8. A gyümölcslé kezelése9. A gyümölcslevek romlása10. Gyümölcslevekre vonatkozó előírások11. A gyümölcslevek fajtái12. Gyümölcsnektárok13. Limonádék14. Gyümölcsszörpök15. Gyógynövényszörpök16. A tartósítás17. A töltés18. A csomagolóeszközök19. Eltarthatóság és tárolás 20. Receptek és javaslatok9789639759268http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+MOKKAW0005191899MOKKAW0005191899