Gálné Remenyik, JuditBiró, AttilaKlusóczki, ÁgnesJuhász, Krisztián ZoltánSzendi-Szatmári, TímeaKenesei, ÁdámSzőllősi, ErzsébetVasvári, GáborStündl, LászlóFenyvesi, FerencVáradi, JuditMarkovics, Arnold2022-09-292022-09-292022International Journal Of Molecular Sciences. -23 : 16 (2022), p. 1-13. -Int. J. Mol. Sci. - 1422-00671422-0067https://hdl.handle.net/2437/337337Comparison of the Modulating Effect of Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract on Occludin and ZO-1 on Caco-2 and HUVEC Culturesfolyóiratcikkopen access journalhttps://ebib.lib.unideb.hu/ebib/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+BIBFORM103834AgrártudományokÉlelmiszertudományokhttps://www.mdpi.com/1422-0067/23/16/9036szerzőhttp://dx.doi.org/10.3390/ijms231690362022-09-2900084574500000185137124306