Dóka, LajosBerecz, Ákos2016-04-222016-04-222016-04-22http://hdl.handle.net/2437/225371Vizsgálataimat egy kápolnai családi gazdaságban végeztem. A közönséges édeskömény termesztésének elemzését választottam, amit 30 h-on termesztenek ökológiai körülmények között kápolna és környékén.Adatokat gyűjtöttem a gazdaság közönséges édeskömény termesztésével kapcsolatban, majd ezeket az adatokat elemeztem. A gazdaság látogatása során bepillantást nyerhettem az édeskömény termesztésének folyamatába.Az általam összegyűjtött és megvizsgálta adatokból kiderül, hogy a gazdaságban a szakirodalomhoz képes vannak eltérések a termesztés technológiai folyamatokban igaz lehet, hogy nem minden folyamatban térnek el egymástól, de azért vannak különbségek egyrészt a biotermesztés miatt másrészt a saját tapasztalataik és a német cég közreműködése alapján. Ezen adatok figyelembevétele mellett mutattam be a gazdaságban folyó édeskömény termesztését összevetve a szakirodalomban olvasottakkal.58huNevezd meg! - Ne add el! 2.5 MagyarországÉdesköményBioTermesztéstechnológiaÉdeskömény bio termesztéstechnológiájának átfogó elemzése egy Kápolnai kisgazdaság példáján keresztülDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány