Kincses, SándornéZsuzsa, Dávid2024-01-082024-01-082023-10-26https://hdl.handle.net/2437/364648Diplomadolgozatom célja az volt, hogy bemutassam, hogyan zajlik a fejlesztési tevékenység a gyakorlatban. Prezentálom, hogy a termék jellegének kialakításához milyen technológiai lépések szükségesek, milyen gyártásközi ellenőrzéseket kell elvégezni és milyen vizsgálatokon esik át a termék annak érdekében, hogy a megfelelő minőség biztosítva legyen. Emellett kitérek a termék gyártási folyamatira, valamint a konkrét gyártástechnológiájára is.50huCordon Bleutermékfejlesztéskényelmi élelmiszerekhúsfogyasztásVolatys Cordon Bleu fejlesztése és gyártása a Gallicoop Zrt.-nélDEENK Témalista::MezőgazdaságtudományHozzáférhető a 2022 decemberi felsőoktatási törvénymódosítás értelmében.