Erdey, LászlóBaka, JózsefnéSzilágyi, Anita2011-11-112011-11-1120112011-11-11http://hdl.handle.net/2437/118047Szakdolgozatom témájául az ún. HACCP rendszer vizsgálatát ill. ezen rendszer Héliker Zrt. Szolnok Coop üzleteiben történő alkalmazását választottam. A jelenkor egyik nagy problémája a környezetszennyezés és ennek emberi szervezetre gyakorolt hatása. A környezetbe juttatott szennyezés, még ha csak közvetett módon is, de bekerül az élelmiszereken keresztül szervezetünkbe és ott komoly problémákat okozhat. A HACCP rendszer ennek szabályozására és kiküszöbölésére alkalmas, ezért igen fontos szabályozási rendszer a mai élelmiszergazdaságban, élelmiszerkereskedelemben.73huélelmiszer biztonságHACCPkereskedelmi törvényA Héliker Zrt. Szolnok Coop boltjainak bemutatása és a HACCP rendszer működéseDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány::MarketingDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány::Közgazdasági jog