2008-11-242008-11-249789636844493http://hdl.handle.net/2437/31846Ezt aztán jól "összepoharaztuk"! Először minden hozzávalót egyszerűen pohárba töltünk, azután jól összekeverjük. Így hangzik a tökéletes sütemény készítésének sikerképlete. A mérleg pedig a szekrényben marad: mindent egy tiszta tejfölös vagy joghurtos pohárral mérünk ki. Így készülnek a hétköznapi kedvencek, a nagy tepsis sütemények, a csábító apróságok, sőt még az ünnepi torták is. Olyan remek recepteket kínálunk, mint az áfonyás csokoládétorta, a meggyes morzsás vagy az írós málnatorta. Az egészséges táplálkozás szempontjait követve adjuk közre a szedres tönkölytorta vagy a tökös-mogyorós kalács leírását.Lapozzon bele!9789636844493http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibDEK00689486bibDEK00689486