Csikós, ÁdámHodzic, AidaPasic-Juhas, EvaJávor, AndrásHrkovic-Porobija, AminaGoletic, TeufikGulyás, GabriellaCzeglédi, Levente2015-12-092015-12-092016Acta Alimentaria. -45 : 1 (2016), p. 69-76. -Acta Aliment. - 0139-3006. - 1588-25350139-30061588-2535http://hdl.handle.net/2437/220290Applicability and sensitivity of PCR-SSCP method for milk species identification in cheesefolyóiratcikkopen access pre-print és post-printhttp://webpac.lib.unideb.hu:8082/ebib/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+BIBFORM061520AgrártudományokÁllattenyésztési tudományokhttps://doi.org/10.1556/066.2016.45.1.9Akadémiai Kiadó2019-06-1600037180000000984960539521