Alexa, LorándNagy, Máté Bence2021-11-082021-11-082021-10-22http://hdl.handle.net/2437/324176Szakdolgozatom készítése során öt különböző stout sört főztünk. A söröket étcsokival, tejcsokival, fehércsokival, kávéval ízesítettük, valamint főztünk egy sima, ízesítetlen stoutot is, ami kontroll sörként szolgált számunkra. A főzött sörök beltartalmi paramétereit hasonlítottuk össze egymással. Mértük a sörök összes fenolos vegyülettartalmát, flavonoid-tartalmát, összes savasságát, keserűsav-tartalmát, színintenzitását, valamint az ásványi anyag tartalmát.45husörkávécsokoládébeltartalomflavonoid tartalomásványianyag-tartalomCsokoládéval és kávéval ízesített stout sörök beltartalmi paramétereinek összehasonlításaDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány