Sipos, PéterKiss, Ágnes Zita2020-11-112020-11-112020http://hdl.handle.net/2437/298329Szakdolgozatomban az Ökotej Zrt. IFS auditjait hasonlítottam össze. Azt vizsgáltam, hogy egy új szabvány megjelenése, a termékpaletta és a technológia változása hogyan befolyásol egy tejüzemet az IFS-re való felkészülésben. Célként tűztem ki, hogy a két audit összehasonlításával jobban átláthassam a vállalat minőségirányítási rendszerét és fokozni tudja a kontrollt a kényes helyeken, ezáltal egy nem várt probléma vagy esemény esetén pedig megfelelően tudjon reagálni a kialakult helyzetre. Ehhez elengedhetetlen volt a krémfehér sajt gyártásának mélyebb tanulmányozása is az alapanyagok átvételétől, a gépek, berendezések működésén, üzemelésén technológián, dokumentáción túl egészen a kiszállításig.47huIFSauditsajtgyártásminőségbiztosításAz Ökotej Zrt. IFS auditjainak összehasonlításaDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány