2008-12-152008-12-159636951047http://hdl.handle.net/2437/64952A friss zöldség- és gyümölcslé kellemes ízű, üdítő ital. Létfontosságú összetevői - a vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, antioxidánsok és mások - együttesen fejtik ki áldásos hatásukat, így segítenek megőrizni egészségünket, illetve megvédenek a kórokozókkal szemben, és elősegítik a gyógyulást - azaz életerővel töltenek el. Könyvünk az egyes betegségek rövid leírása után több ivóléreceptet ajánl, az utolsó fejezetben pedig összeállítottunk néhány karcsúsító és méregtelenítő kúrát, így Ön is könnyedén megtalálhatja a fizikai állapotának és ízlésének legjobban megfelelő ivóleveket. Egészségére!9636951047http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibFSZ937378bibFSZ937378