Kovács, BélaFéki, Anikó2008-04-172008-04-1720072008-04-17http://hdl.handle.net/2437/3943Vizsgálatom a teák ásványielem tartalmára irányult. Nem csupán azokat a megszokott minőségi paramétereket vizsgáltam, amelyekről már hallhattunk, hanem olyan komponenseket is, amelyek segítséggel lehetnek különböző gyógyítási folyamatokban. Ezek a paraméterek a következők: - A teafőzetek mikroelemtartalma. - A teafüvek összelemtartalma. - Antioxidáns tartalom. - Koffeintartalom.40 p.1788739 bytesapplication/pdfhutáplálkozástudományteaásványielem tartalmomélelmiszer feldolgozásantioxidánsTeák ásványielem és antioxidáns tartalmának összehasonlítása és táplálkozástudományi értékeléseComparison of mineral element and antioxidant contents of tea samples and evaluation of nutrition scienceDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány