2008-12-052008-12-059639407097http://hdl.handle.net/2437/43918A könyv hasznos tanácsokkal szolgál a konyha tisztán tartására, bútorzatára, a főzőedényekre vonatkozólag, megtanít a főzés közben előadódó apróbb hibák elhárítására. Ismerteti különböző gyorsan (20-30 perc alatt) készülő ételek, saláták, tojásos és sajtos készítmények, húsételek, mártások, körítések, sütemények, krémek, italok stb. készítési módját. Adatokat tartalmaz az élelmiszerek tápértékéről, a vitaminok szerepéről, útmutatást nyújt az étrend összeállításához, és közli néhány diétás étel receptjét. A könyv igényt tarthat minden háziasszony érdeklődésére, de különösen azoknak tehet hasznos szolgálatot, akiknek kevés idő áll rendelkezésükre a főzéshez.9639407097http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibFSZ689726bibFSZ689726