Bakosné Kiss, Virág ÁgnesNagy, Fanni2020-10-272020-10-272020-10-26http://hdl.handle.net/2437/297554Napjainkra az allergia a társadalom népbetegségévé vált, ezért is kutattam az ételallergiás fogyasztók körében. Nagy hangsúlyt fektettem a fogyasztók szokásainak és véleményeinek megismerésére. Szakdolgozatomban a vendéglátást, azon belül is kimondottan a mentes éttermeket vizsgáltam. Dolgozatomban bemutatásra kerülnek a kutatáshoz leginkább kapcsolódó tudományos területek is. A mentes éttermek létjogosultságát bizonyító érzékenységek témakörét, majd magát a szolgáltatás lehetőségeit tanulmányoztam és elemeztem.56hugluténmentes ételekspeciális étteremételallergiaA mentes éttermek létjogosultságát bizonyító érzékenységekSensitivities proving the viability of free restaurantsDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány