El-Ramady, HassanAbdalla, NeamaFawzy, ZakariaBadgar, KhandsurenLlanaj, XhensilaTörős, GrétaHajdú, PéterEid, YahyaProkisch, József2022-03-252022-03-252022Sustainability. -14 : 6 (2022), p. 1-21. -Sustainability. - 2071-1050. - 2071-10502071-1050http://hdl.handle.net/2437/329488Green Biotechnology of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus L.): a Sustainable Strategy for Myco-Remediation and Bio-Fermentationfolyóiratcikkopen access journalhttps://ebib.lib.unideb.hu/ebib/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+BIBFORM101078AgrártudományokÁllattenyésztési tudományokhttps://www.mdpi.com/2071-1050/14/6/3667http://dx.doi.org/10.3390/su140636672022-05-1900077426320000185127427485