Sipos, PéterBudaházi, Éva2015-10-292015-10-292015-10-29http://hdl.handle.net/2437/217464Különböző fajtájú paradicsomoknak vizsgáltam a C-vitamin-, likopin-, összes-flavonoid-, összes-polifenol-, sav-, illetve szárazanyag-tartalmát. A nyers paradicsomokból sűrítményeket készítettem és ezeknek is megvizsgáltam a C-vitamin-, likopin-, összes-flavonoid-, összes-polifenol-, sav-, illetve szárazanyag-tartalmát.A kísérlethez használt paradicsomfajták: Kecskeméti jubileum, Kecskeméti 549, Ökörszív és Marmande.48huNevezd meg! - Ne add el! 2.5 MagyarországparadicsomlikopinhőkezelésC-vitaminKülönböző paradicsomfajták beltartalmi paramétereinek változása hőkezelés hatásáraDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány