2008-12-062008-12-069635476248http://hdl.handle.net/2437/46881A kötet igazi különlegességekből áll össze, ilyen például a grappás csokoládétorta vagy a marcipánrolád, de természetesen nem hiányoznak belőle az olyan "nagy nevek" sem, mint a Sacher-torta vagy a Feketeerdő-torta, és az igazán egyszerű sütemények sem, mint a morzsatorta vagy a püspökkenyér. Az édességek mellett szerepelnek még a könyvben pikáns zöldséges és húsos torták is, amelyeket akár főételként is fogyaszthatunk. A könnyen követhető receptek bármilyen alkalomra elkészíthetők, és a legkülönlegesebb ízlést is kielégítik. A lelkes hobbiszakácsok ötletei pedig arról tanúskodnak, hogy a receptek továbbfejleszthetők, a hozzávalók helyettesíthetők.9635476248http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibFSZ770631bibFSZ770631