Sipos, PéterSütő, Tímea2010-10-262010-10-2620102010-10-26http://hdl.handle.net/2437/99818Végighaladva a gabonától, a kenyér gyártási folyamatán keresztül, egészen a próbacipó sütésig átfogó képet kaphattunk arról, hogy milyen fontos részét képezi a mai magyar élelmiszeriparnak a sütőipari szakágazat. A szakdolgozatomban az egyik legfontosabb gabonavizsgálati módszer, a próbacipó sütés technológiáját, majd a késztermék, a próbacipó érzékszervi és fizikai tulajdonságait vizsgáltam. A célom az volt, hogy az ismertetett három, összetételében eltérő recept milyen mértékben befolyásolja a vizsgált tulajdonságokat továbbá, hogy a kapott eredmények milyen mértékben térnek el egymástól.43husütéspróbapróbacipóSütéspróba paramétereinek hatása a próbacipó tulajdonságairaDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány::Mezőgazdasági kémiano_restriction