Sipos, PéterUlveczky, Zsuzsa2009-03-132009-03-1320082009-03-13http://hdl.handle.net/2437/79987A diplomadolgozat a vadhúsfeldolgozás jelenlegi magyarországi helyzetét mutatja be, mind a jogi és élelmiszerhigiéniai szabályozás, mind pedig a termelés, a feldolgozás, a kereskedelem és a fogyasztás oldaláról. Általánosságban ismerteti és jellemzi a jelenlegi helyzetet, a változások hatótényezıit, és egy valóságos vadhúsfeldolgozó üzemben folyó tevékenység teljes vertikumának bemutatásával mintegy igazolását adja az általános összefüggéseknek. A fogyasztási és vásárlási szokások feltérképezésére alapozva rámutatat a kitörési pontokra, javaslatot tesz egy lehetséges marketing tevékenység fő irányaira.83 p.huvadgazdálkodásHACCP rendszervadhúsfeldolgozásVadhúsfeldolgozás Magyarországon-