2008-12-152008-12-159633687985http://hdl.handle.net/2437/64252"A magyar borkultúra évről évre javuló tendenciát mutat. Nagyon jó tükör a kezemben ez a panzió, amiben azt látom, hogy egyre felkészültebb borivók érkeznek hozzánk" - kezd hozzá önmaga portréjához mindjárt a háttér megfestésével Gere Attila, a talán legismertebb villányi borász. Ez a panzió, ahol gyakori vendég e sorok írója, 1991-ben nyílt, évekkel korábban, mint a többi népszerű villányi termelő vendégváró helye, s ez az apró előny, úgy tűnik, most is megmaradt: hétvégenként itt alig lehet szobát kapni, és jóformán nincs este kóstoló vendégek nélkül. Sőt újabban már a hét közepén is erős félházzal működik, amire nem igazán találnak szavakat a szolgálatkész alkalmazottak.9633687985http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibFSZ1002455bibFSZ1002455