2008-11-252008-11-259789636890698http://hdl.handle.net/2437/33128Lecsavarjuk a kupakot, kiöntjük a szószt...és élvezzük az ízeket!A díjnyertes szakácskönyvíró, David Joachim egy kötetre való szósz felhasználási módját mutatja be: minden recept készen vett marinara, Alfredo-, pesto vagy cheddar szószra épül. Jóllehet első látásra bonyolultnak látszik, a legtöbb recept mégis mindössze öt vagy annál alig több hozzávalót igényel, és számos recept elkészítéséhez legfeljebb tizenöt percre van szükség. Ki mondta, hogy csak hagyományos paradicsomszószos tészta lehet a vacsora?Helyette próbáljuk ki ma este valamelyik receptet ezek közül:Kolbászos töltött pizza Pásztorok húsos rakott burgonyájaHúsgolyók brandys mártásbanBélszín márvnysajtos szósszalTonhal vaszabiköntösben, krémes paprikaszósszal9789636890698http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibDEK00695636bibDEK00695636