2008-12-212008-12-21963928324Xhttp://hdl.handle.net/2437/75374A kötet gyönyörű képek segítségével mutatja be a kenyérkészítés történetét, a pékmesterség rejtelmeit és a világ kenyérféleségeinek ízét, formáját és állagát. A világ különböző konyháiról származó több mint 100 hagyományos recept mellett a kenyérsütés technikáival foglalkozó fejezet lépésről lépésre elmagyarázza a kenyérkészítési folyamat szakaszait: a dagasztástól a kenésig és sütésig. Megtapasztalhatjuk, milyen könnyű az automata kenyérkészítő gép használata. Mindegyik recepthez színes fénykép és egyértelmű, lépésről lépésre követhető útmutatás tartozik.963928324Xhttp://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibJPT00193178bibJPT00193178