2008-11-242008-11-249789631356717http://hdl.handle.net/2437/29961A nagy tapasztalatú gasztronómiai szakíró, a kitűnő gyakorló szakács és háziasszony évtizedeken át gyűjtött konyhai tapasztalatainak gyűjteménye, amely számtalan olyan konyhai és háztartásvezetési tudnivalót, tanácsot, fortélyt tartalmaz a főzés folyamatával, az alapanyagokkal, edényekkel, eszközökkel kapcsolatban, melyeket a hagyományos szakácskönyvekben nem találhatunk meg. Frank Júlia új könyve ahhoz nyújt segítséget, hogyan lehet kevés pénzből változatos, jóízű, egészséges ételeket főzni, jóllakatni a családot – bebizonyítani, hogy nem kell mindig libamáj...Kezdő és haladó konyhaművészeknek egyaránt ajánlott kézikönyv és olvasmány.9789631356717http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+MOKKAW0005220672MOKKAW0005220672