Könyves, ErikaBudai, Dóra2019-05-152019-05-152019-05-10http://hdl.handle.net/2437/267724A borvacsorák népszerűsége országszerte folyamatosan nő, hiszen a kikapcsolódás mellett kulináris élvezeteket is nyújt a vendégek számára, emellett a borász előadásaiból tanulhat a bortörténetről, borokról és a szőlőtípusokról egyaránt. Mind a külföldi – és mind a belföldi vendégek érdeklődést mutatnak az est iránt, szívesen próbálnak ki új helyeken új ízeket, s a szakács stílusa is sokat hozzátesz az ételhez. A borvacsorákon arra törekednek, hogy kulináris élményeket adjon az ételekkel kapcsolatosan. Olyan borok is bemutatásara kerülhetnek, amelyek nem kereskedelmi tételek. Az ételek terén olyan különleges alapanyagok kerülnek a terítékre, amelyeket nem biztos, hogy kipróbálnának a vendégek vagy csak félve teszik azt a hétköznapokon vagy éttermi étkezések alkalmával. A visszatérő vendégek sokszor gyermekeikkel térnek vissza, hogy az ifjabb generáció is megtapasztalhassa ezt a kis csomagot, amely információkat, sztorikat, élményeket nyújt mind az ételek mind pedig az italok terén. Kulturált alkohol fogyasztás, a minőségi borfogyasztás irányába tereli a résztvevőket.27huborrendezvényekhotel platángasztronómiaborturizmusBorrendezvények a Hotel Platán ***-banDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány