Peles, Ferenc ÁrpádTokody, Flóra2014-11-202014-11-202014-10-31http://hdl.handle.net/2437/201007A nyers tej minősége. A nyers tej mikrobiológiai vizsgálata. A vizsgálat a mikrobaszámra illetve a szomatikus sejtszámra terjed ki. A hazai, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és egy általam választott tejfeldolgozó üzem adatainak a vizsgálata. Az összehasonlítás 2010 és 2013-ra vonatkozik. Az eredmények konklúziója.46humikrobiológiai minőségnyers tejtejfeldolgozó üzemSzabolcs-Szatmár-Bereg megyemikrobiológiai vizsgálatminőség, mikrobiológiaiA nyers tej mikrobiológiai minőségének alakulása hazánkban, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében és egy tejfeldolgozó üzem esetén 2010 és 2013 közöttDEENK Témalista::Biológiai tudományok