Yaseen, Arshad AbdulkhalqKovácsné Madar, ÁgotaVojnovic, DordeTakácsné Hájos, Mária2024-05-302024-05-302023Journal Of Food Quality. -2023 (2023), p. 1-9. -(cikkazonosító)3210253. -J. Food Qual. - 0146-94280146-9428https://hdl.handle.net/2437/370637Examining the Optimal Amount of Moringa Leaf Extract to Improve the Morphological and Inner Quality of Cabbage (Brassica oleracea var. capitata)folyóiratcikkopen access articlehttps://ebib.lib.unideb.hu/ebib/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+BIBFORM121576AgrártudományokNövénytermesztési és kertészeti tudományokhttps://www.hindawi.com/journals/jfq/2023/3210253/Szerzőhttp://dx.doi.org/10.1155/2023/32102532024-05-3000117801680000185204912940