Bodnár, MagdolnaFazekas, ErikaNagy, TiborMiltner, NoémiKalló, GergőKerekes, KrisztinaPrépost, EszterMótyán, János András2023-10-202023-10-202023Food and Bioprocess Technology. -[Epub ahead of print] (2023). -Food Bioprocess Technol. - 1935-5130. - 1935-51491935-51301935-5149https://hdl.handle.net/2437/359956Synthesis of Galacto-oligosaccharides in Milk by Using Bifidobacterium bifidum β-galactosidases (Saphera 2600L and Nola Fit 5500) Immobilized on Chitosan Beadsfolyóiratcikkopen access articlehttps://ebib.lib.unideb.hu/ebib/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+BIBFORM115504AgrártudományokÉlelmiszertudományokhttps://link.springer.com/10.1007/s11947-023-03222-xszerzőhttp://dx.doi.org/10.1007/s11947-023-03222-x2023-10-2000108897170000385174404537