Szabó, AndrásSiteri, Zsuzsanna2008-04-172008-04-1720072008-04-17http://hdl.handle.net/2437/3941Diplomadolgozatom elkészítésében az a cél vezérelt, hogy bemutassam a hőkezelt csemegekukorica konzerv gyártása során felmerülő élelmiszer-higiéniai problémákat, a mikrobiológiai fázisvizsgálatok keretein belül.57 p.377443 bytesapplication/pdfhuélelmiszer minőségcsemegekukoricaHACCP rendszerélelmiszer feldolgozásmikroökológiaHőkezelt csemegekukorica konzerv élelmiszer-higiéniai elemzése, különös tekintettel a mikrobiológiai fázisvizsgálatokraFood hygiene analysis of fermented sweet corn conserve especially for the microbiological examination of the phasesDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány::NövénytermesztésDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány::Mezőgazdasági mikrobiológia